Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δείπνο με μενού τις επενδύσεις από το Real Estate and Development

Στην εκδήλωση με τίτλο «Προετοιμάζοντας την Ανασυγκρότηση» 50 κορυφαία στελέχη της αγοράς, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του υπουργείου Ανάπτυξης και της EBRD θα διαβουλευτούν προτάσεις που συγκροτούν το τοπίο της επόμενης ημέρας της αγοράς.

Δείπνο με μενού τις επενδύσεις από το Real Estate and Development

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Noah Shlaes, real estate technologist, Senior Managing Director της Newmark Grubb Knight Frank και πρόεδρος για το 2015 των Counselors of Real Estate (CRE).

O κ. Shlaes επικεφαλής αντιπροσωπείας του διεθνούς φορέα, θα είναι ο βασικός ομιλητής σε επενδυτικό δείπνο που διοργανώνει το περιοδικό «Real Estate and Development» (RE+D) στο Μουσείο της Ακρόπολης υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Στην εκδήλωση με τίτλο «Προετοιμάζοντας την Ανασυγκρότηση» 50 κορυφαία στελέχη της αγοράς, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του υπουργείου Ανάπτυξης και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την Ανάπτυξη και την Ανασυγκρότηση (EBRD) θα διαβουλευτούν προτάσεις που συγκροτούν το τοπίο της επόμενης ημέρας της αγοράς ακίνητης περιουσίας.

Οι πέντε θεματικές ενότητες περιλαμβάνουν το Τραπεζικό σύστημα, τις Αποκρατικοποιήσεις, τις επενδύσεις (Άμεσες, Έμμεσες και Εναλλακτικές) και την Πόλη (Υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό). Στο επίκεντρο της συζήτησης τοποθετείται ο ρόλος της Τεχνολογίας σε ότι αφορά τον ακριβέστερο καθορισμό του επενδυτικού κινδύνου και τις αλλαγές που επιφέρει στη συγκρότηση του Κοινωνικού Ιστού.

Η εκδήλωση οργανώνεται με την ευγενική χορηγία της Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, στο πλαίσιο του 10ου συνεδρίου του περιοδικού RED (Real Estate & Development) RED BUSINESS FORUM που ανοίγει τις πύλες του την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο του Μουσείου.

H διεθνής οργάνωση The Counselors of Real Estate® με έδρα στο Σικάγο, απαρτίζεται από 1100 μέλη παγκοσμίως στα οποία περιλαμβάνονται εταιρείες του χρηματοπιστωτικού τομέα, λογιστικές, εκτιμητικές και νομικές οντότητες, επενδυτικά σχήματα και ακαδημαϊκοί, που παρέχουν συμβουλευτικό έργο στην επίλυση σύνθετων ζητημάτων που αφορούν αναπτύξεις και διαχείριση γης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v