Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διακόπηκε για την ερχόμενη Πέμπτη η δίκη της Χρυσής Αυγής

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την κατάθεσή της η αδελφή του Παύλου Φύσσα, Ειρήνη. Τι κατέθεσε για τη μοιραία νύχτα. Διακόπηκε η δίκη για την επόμενη Πέμπτη.

Διακόπηκε για την ερχόμενη Πέμπτη η δίκη της Χρυσής Αυγής
Με κλάματα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή, δηλώνοντας ότι δεν νιώθει καλά, ξεκίνησε την κατάθεσή της η αδερφή του Παύλου, Ειρήνη Φύσσα:

Μάρτυρας: "Από τηλεφώνημα έμαθα ότι ο αδερφός μου δεν ήταν καλά... δεν μπορούσα να φανταστώ τι είχε γίνει, να το δεχτώ... πήγα στο νεκροτομείο και τον είδα εκεί.. Παγωμένο, νεκρό. Τον παρακαλούσα να σηκωθεί να φύγουμε. Δύο χρόνια τώρα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει".

- Ο Παύλος -συνέχισε η αδερφή του- πήγε να δει μπάλα και δεν γύρισε σπίτι του... γιατί υπήρχε οργανωμένο σχέδιο... οι τρεις έγιναν είκοσι και μετά εξήντα.

"Από όσα έμαθα, κυρίως από την κοπέλα του αδερφού μου που ήταν εκεί, δεν έγινε τίποτε μέσα στην καφετέρια. Καμία φασαρία. Όταν τελείωσε ο αγώνας και βγήκαν έξω, τους περίμεναν στην αρχή καμία εικοσαριά άτομα με σιδερογροθιές και λοστούς στα χέρια... Υπήρχαν και δύο μοτοσικλέτες της ομάδας Δίας και δεν έκαναν τίποτε... τους είδαν με τα φονικά όπλα στα χέρια τους και δεν έκαναν τίποτα. Άρχισαν με συνθήματα και βρισιές, υπήρχε εικόνα επίθεσης".

Σ' αυτό τη σημείο η νεαρή γυναίκα φάνηκε ότι ήταν αδύνατο να συνεχίσει καθώς ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη.

Εν τω μεταξύ, η Μάγδα Φύσσα, ολοκληρώνοντας την κατάθεσή της και φεύγοντας από το έδρανο, γύρισε προς το μέρος των κατηγορουμένων, φώναξε "να με θυμάσαι", και πέταξε ένα μπουκάλι νερό στον Γ. Ρουπακιά.

Η δίκη διακόπηκε για την ερχόμενη Πέμπτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v