Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δίκη ΧΑ: Καταθέτουν σήμερα μητέρα και αδερφή του Παύλου Φύσσα

Την περασμένη Δευτέρα, ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, δυο χρόνια μετά τη δολοφονία του γιου του από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά, περιέγραψε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες την στιγμή που είδε τον γιο του νεκρό, στην αγκαλιά της κοπέλας του.

Δίκη ΧΑ: Καταθέτουν σήμερα μητέρα και αδερφή του Παύλου Φύσσα
Έντονα φορτισμένη αναμένεται να είναι και η σημερινή ημέρα στην δίκη της Χρυσής Αυγής καθώς μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του πατέρα του Παύλου Φύσσα, την σκυτάλη των μαρτύρων λαμβάνουν η μητέρα και η αδελφή του.

Την περασμένη Δευτέρα, ο πατέρα του Παύλου Φύσσα, δυο χρόνια μετά τη δολοφονία του γιου του από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά, περιέγραψε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες την στιγμή που είδε τον γιο του νεκρό, στην αγκαλιά της κοπέλας του. "Μου είπε ο γιατρός ότι το παιδί κατέληξε. Δεν ήξερα τί να κάνω. Ρωτούσα τον Παύλο, "πως θα το πω στη μάνα σου; Ηταν νεκρός ο γιος μου".

Ο Παναγιώτης Φύσσας εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του Γ. Ρουπακιά, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές ότι ο τρόπος με τον οποίο μαχαίρωσε τον γιο του ήταν επαγγελματικός, αλλά και κατά του Νίκου Μιχαλολιάκου (φωτ.). "Τα χέρια του είναι βαμμένα με το αίμα του γιου μου", είπε.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσης του τραγικού πατέρα δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Οι τόνοι ανέβηκαν πολλές φορές, όταν οι συνήγοροι υπεράσπισης πολλών εκ των κατηγορουμένων υπέβαλαν ερωτήσεις στον Παναγιώτη Φύσσα.

Αφού είχε ολοκληρωθεί η κατάθεση του, η σύζυγός του και μητέρα του 33χρονου μουσικού, Μάγδα Φύσσα φώναξε μέσα στην κατάμεστη αίθουσα: "Οι δολοφόνοι του παιδιού μου είναι 5.5-6%". Την έπιασε ο σύζυγός της προκειμένου να την απομακρύνει από το χώρο συμπληρώνοντας ωστόσο ότι "120 είναι εδώ μέσα", αναφερόμενος στους κατηγορούμενους και τους συνηγόρους τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v