Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποψήφιος για αρχηγός της ΝΔ και ο Αδωνις Γεωργιάδης

Ενώ ο Ευ. Μεϊμαράκης κρατά κλειστά τα χαρτιά του στο στρατόπεδο της ΝΔ υπάρχει έντονη γκρίνια για τη στάση του Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Υποψήφιος για αρχηγός της ΝΔ και ο Αδωνις Γεωργιάδης

 

Πληθαίνουν οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ, καθώς μετά τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Απόστολο Τζιτζικώστα, πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Η δημοσιοποίηση της υποψηφιότητας έγινε μέσω του twitter, όπου ο βουλευτής της Β' Αθήνας έγραψε: «Θέτω τον εαυτό μου και την πορεία μου στην πολιτική στην κρίση των Στελεχών, των Ψηφοφόρων και των Φίλων της Νέας Δημοκρατίας».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ακόμα κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Ο ίδιος πάντως μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους διατήρησε «θολά» τα νερά, λέγοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα που να απαγορεύει να ανακοινώσει το εάν θα είναι υποψήφιος την Παρασκευή, οπότε και λήγει η σχετική προθεσμία. Κατά τον ίδιο, η απόφαση είναι δική του και θα την ανακοινώσει όταν θα είναι έτοιμος. Επανέλαβε δε πως εξακολουθεί να κλίνει προς το να μην είναι υποψήφιος.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει εκτάκτως η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, χωρίς να έχει γνωστό το αντικείμενό της, ωστόσο το κλίμα για τον πρόεδρο της Επιτροπής και Γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο είναι βαρύ, μετά τις σε βάρος του καταγγελίες από συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο λόγος; Η στήριξη -όπως καταγγέλλουν- που παρέχει ο κ. Παπαμιμίκος στον Απόστολο Τζιτζικώστα όσον αφορά την εσωκομματική μάχη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v