Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μετεκλογικά το νέο ραντεβού εισαγγελέων-Φαλτσιανί

Στοιχεία για συνολικά οκτώ πρόσωπα που εμφανίζονται στη λίστα Λαγκάρντ και φέρονται να εμπλέκονται σε εγκληματική οργάνωση έδωσε στους εισαγγελείς ο Ερβέ Φαλτσιανί. Νέο ραντεβού μετά τις εκλογές.

Μετεκλογικά το νέο ραντεβού εισαγγελέων-Φαλτσιανί

Νεο ραντεβού με τους εισαγγελείς θα έχει μετά τις εκλογές ο Ερβέ Φαλτσιανί ο οποίος κατά την πολύωρη κατάθεσή του την περασμένη Παρασκευή στο Παρίσι τους παρέδωσε σε στικάκι στοιχεία για συνολικά οκτώ πρόσωπα που εμφανίζονται στη λίστα Λαγκάρντ και φέρονται να εμπλέκονται σε εγκληματική οργάνωση η οποία έχει στο ενεργητικό της πράξεις φοροδιαφυγής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Συμφωνα με πληροφορίες από το ηλεκτρονικό αρχείο φέρεται να προκύπτουν κοινά πρόσωπα και εταιρίες που σε πολλές περιπτώσεις έπαιζαν το ρόλο διαμεσολαβητή στη διακίνηση χρηματικών ποσών.

Τις επόμενες ημέρες, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι εισαγγελικές αρχές αναμένεται να στείλουν νέα αιτήματα δικαστικής συνδρομής σε ευρωπαϊκές χώρες , ενώ θα ζητήσουν από όλες τις χώρες που έχουν παραλάβει τα πλήρη στοιχεία από την λίστα Φαλτσιανί να τα αποστείλουν επίσημα στις ελληνικές αρχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v