Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζεται το μπαράζ αιτήσεων για κατ' εξαίρεση προεκλογικές προσλήψεις

Συνεχίζεται η υποβολή αιτημάτων για κατ΄ εξαίρεση προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων.

Συνεχίζεται το μπαράζ αιτήσεων για κατ εξαίρεση προεκλογικές προσλήψεις
Συνεχίζεται, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, η υποβολή αιτημάτων για κατ΄ εξαίρεση προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων από υπουργεία, δήμους αλλά και φορείς.

Το υπουργείο Εσωτερικών ζητεί την κατ΄ εξαίρεση πρόσληψη 200 πρώην δημοτικών αστυνομικών για τις ανάγκες στελέχωσης των διευθύνσεων μεταναστευτικής πολιτικής και της υπηρεσίας διαχείρισης των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων ασύλου, υποδοχής και ένταξης.

Το υπουργείο Παιδείας κατέθεσε νέα αίτηση και ζητεί να εγκριθούν αποσπάσεις εκπαιδευτικού προσωπικού πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε εποπτευόμενους από το υπουργείο φορείς.

Ο Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας ζητεί την κατ΄ εξαίρεση πρόσληψη 25 ατόμων για την στελέχωση των παιδικών σταθμών του εν λόγω Δήμου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογένειας και Επαγγελματικής Ζωής».

Ο Δήμος Σκύρου (Εύβοιας) ζητεί την πρόσληψη (με 11μήνη σύμβαση εργασίας), μιας νηπιαγωγού και μίας βρεφονηπιοκόμου.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ζητεί την πρόσληψη μιας αλλοδαπής δασκάλας και την ανανέωση της σύμβασης μιας άλλης, δεύτερης, αλλοδαπής δασκάλας, για το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής.
Παράλληλα, η αρμόδια επιτροπή του ΣτΕ ενέκρινε την πρόσληψη 10 εργατοτεχνιτών για την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λέσβου.

Αντίθετα, το ΣτΕ δεν ενέκρινε το αίτημα του Δήμου Ύδρας για την κατ΄ εξαίρεση πρόσληψη 3 εργατών δίμηνης σύμβασης για την αντιμετώπιση πρόσκαιρων αναγκών, κρίνοντας οτι οι λόγοι που προβάλλονται είναι αόριστοι και δεν συνιστούν εξαιρετική περίπτωση η οποία μπορεί να δικαιολογήσει την κατ΄ εξαίρεση άρση της απαγόρευσης προσλήψεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v