Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς παίζονται τα στοιχήματα με τις ελληνικές εκλογές

Φαβορί στα sites στοιχήματος είναι o ΣΥΡΙΖΑ, με τις αποδόσεις να θυμίζουν... εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού. Τι ποσοστά δίνουν στη Νέα Δημοκρατία. Τρίτη θέση βλέπουν για τη Χρυσή Αυγή. Οι αποδόσεις από Sportingbet και stoiximan.gr.

Πώς παίζονται τα στοιχήματα με τις ελληνικές εκλογές

Οι δημοσκόποι σηκώνουν τα χέρια ψηλά για το αποτέλεσμα της Κυριακής και το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τις εταιρείες στοιχηματισμού, που έχουν επιλέξει το μεγάλο φαβορί.

Σύμφωνα με αυτές, ο Αλέξης Τσίπρας πάει για πρωτιά. Για παράδειγμα, η Sportingbet προσφέρει απόδοση μόλις 1,25 (ένα ευρώ στοιχήματος δίνει 0,25 ευρώ κέρδος) για όσους ποντάρουν σε επικράτησή του, έναντι του «γαλαντόμου» 3,6 για πανηγυρισμούς στη Λεωφόρο Συγγρού.

Στα ειδικά στοιχήματα «δείχνει» ως πιθανότερο ποσοστό για τον ΣΥΡΙΖΑ «πάνω» από 29%, καθώς αυτό το στοίχημα προσφέρει απόδοση 1,75, ενώ το «κάτω» από το 29% πληρώνει 1,95.

Για τη ΝΔ δίνει ως οδηγό το 27,25% όπου τοποθετείται το over/under με την απόδοση να είναι υψηλότερη για όσους ποντάρουν ότι θα το ξεπεράσει (1,95), και χαμηλότερη για όσους παίξουν το ανάποδο στοίχημα (1,75).

Ως τρίτη δύναμη «φωτογραφίζει» τη Χρυσή Αυγή, με το ποσοστό της να τοποθετείται, βάση του over/under, πέριξ του 8%.

Ανάλογες αποδόσεις και στο stoiximan.gr. Ποντάρεις ΣΥΡΙΖΑ, βγάζεις απόδοση 1,28 - διαλέγεις ΝΔ, κερδίζεις 3,45.

Οσον αφορά στη διαφορά των δύο κομμάτων, ως πιθανότερο προβάλλει το 2,25%, όπου μπαίνει το over/under με ίδια απόδοση (1,87). Μεγάλο φαβορί για την τρίτη θέση και εδώ η Χρυσή Αυγή (1,2) και ακολουθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη (πληρώνει 13 ευρώ απόδοση!). 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v