Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλιβιζάτος: Ο Λαφαζάνης είναι ό,τι πιο παλαιό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια

To Ποτάμι, και με τον λόγο που εκφέρει ο κ. Θεοδωράκης και με τις θέσεις που παίρνει σε διάφορα ζητήματα αλλά και με τα πρόσωπα που προτείνει, θέλει να δείξει ότι δεν είναι μονόδρομος να επαναλαμβάνεται το πολιτικό σύστημα, δήλωσε ο κ. Αλιβιζάτος.

Αλιβιζάτος: Ο Λαφαζάνης είναι ό,τι πιο παλαιό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια
«Η περίοδος που ζούμε επιβάλλει εγρήγορση. Θα ήταν αντίφαση να κάθεται κάποιος σπίτι του, να παρακολουθεί και απλώς να σχολιάζει», τόνισε ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως ανέφερε ο κ. Αλιβιζάτος, το «Ποτάμι» ήταν το μόνο που του πρότεινε την είσοδο στην πολιτική ζωή «και αυτή η πρόταση δείχνει μία επιθυμία να φύγουμε λίγο από την πεπατημένη των συστημικών πολιτικών.

To Ποτάμι, και με τον λόγο που εκφέρει ο κ. Θεοδωράκης και με τις θέσεις που παίρνει σε διάφορα ζητήματα αλλά και με τα πρόσωπα που προτείνει, θέλει να δείξει ότι δεν είναι μονόδρομος να επαναλαμβάνεται και να αυτο-ανανεώνεται το πολιτικό σύστημα έτσι όπως το έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια».

Σχετικά με το δίπολο παλαιό - καινούργιο στην πολιτική ζωή του τόπου, ο κ. Αλιβιζάτος τόνισε ότι «το δίλημμα είναι προφανές ότι υφίσταται αλλά δεν είναι καθόλου προφανές ότι είναι το ίδιο με το Δεξιά - Αριστερά.

Παρακολουθώντας για παράδειγμα στο debate και ακούγοντας τον κ. Λαφαζάνη, είχα την εντύπωση ότι είναι ό,τι πιο παλαιό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια», δήλωσε ο κ. Αλιβιζάτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v