Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεϊμαράκης: Δεν έχεις δικαίωμα να αρνηθείς την εντολή των πολιτών

Δεν έχει σημασία ποιος είναι πρωθυπουργός, σημασία έχει ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ κρίσιμη και πρέπει να συμβάλλουμε όλοι θετικά, τόνισε σε συνέντευξή του ο επικεφαλής της ΝΔ.

Μεϊμαράκης: Δεν έχεις δικαίωμα να αρνηθείς την εντολή των πολιτών

Αν οι πολίτες μου δώσουν την εντολή θα το «πάω», πρέπει να το πάω. Δεν έχεις δικαίωμα να αρνηθείς τις εντολές των πολιτών, υπογράμμισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στο Star.

Μπορούμε να ορθωθούμε και να προχωρήσουμε, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Υπογράμμισε ότι οι πολίτες πηγαίνουν στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου χωρίς να είναι επαρκώς ενημερωμένοι. «Ποιοι ξέρουν από τους πολίτες που θα πάνε σε μια κρίσιμη ψήφο, το πλαίσιο που μπήκε στις 14 Αυγούστου; Μας δεσμεύει το πλαίσιο αυτό», σημείωσε, τονίζοντας ότι δεν θέλει να υποσχεθεί πράγματα που δεν θα μπορούν να υλοποιηθούν.

Τόνισε ότι εάν η ΝΔ βγει πρώτο κόμμα, «θα πούμε μπράβο μας και κλείνει η σελίδα προεκλογικής μάχης και θα ανοίξει η επόμενη σελίδα του 'ωχ, τι κουπί έχουμε να τραβήξουμε'».

Ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε ότι δεν έχει σημασία ποιος είναι πρωθυπουργός, σημασία έχει ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ κρίσιμη και πρέπει να συμβάλλουμε όλοι θετικά.

Τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει «κάποια προσόντα». «Δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε να γίνει πρωθυπουργός στα 40. Η επικοινωνία του έκρυψε την ανεπάρκεια. Αποδείχθηκε όμως ότι δεν έκανε καλή επιλογή συνεργατών – με αποτέλεσμα να αλλάζει πολύ συχνά συνεργάτες. Δεν έχει ξαναγίνει ανασχηματισμός μετά από λίγους μήνες στην κυβέρνηση». 



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v