Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λαφαζάνης: Η χώρα πέφτει χωρίς... αλεξίπτωτο

«Δωράκι» στις μνημονιακές δυνάμεις από τον Τσίπρα η συμφωνία. Εθνικοποίηση των τραπεζών και παύση πληρωμών, προτείνει ο Λαφαζάνης.

Λαφαζάνης: Η χώρα πέφτει χωρίς... αλεξίπτωτο
Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, παρουσίασε τις θέσεις του κόμματός του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 και για μία ακόμη φορά υπογράμμισε ότι το κόμμα του δεν είναι κόμμα της δραχμής, αλλά ένα κόμμα με ολοκληρωμένο πρόγραμμα και σχέδιο που έχει ως βασικό στόχο την κατάργηση της λιτότητας.

Ο κ. Λαφαζάνης προέβαλε μια σειρά από αρνήσεις που οριοθετούν τη φυσιογνωμία του κόμματός του κι αυτές είναι:

-«Οχι» στο ξεπούλημα της χώρας

-«Οχι» στη φορολεηλασία

-«Οχι» στην εθνική υποτέλεια

Αρνήθηκε την κριτική που του ασκείται ότι μέχρι πρόσφατα συμπορευόταν με τις επιλογές της κυβέρνησης και υποστήριξε ότι η Αριστερή Πλατφόρμα είχε καταψηφίσει στα κομματικά όργανα τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου.

Ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε ότι ήταν τεράστιο λάθος η μη προετοιμασία της κυβέρνησης σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων κι ότι θα έπρεπε να υπήρχε ένα τεκμηριωμένο εναλλακτικό σχέδιο ώστε να μη φτάσουμε στο έσχατο σημείο και να δώσουμε στους δανειστές την ευκαιρία να μας εκβιάσουν.

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι η χώρα μας έχει καταντήσει προτεκτοράτο και οι Έλληνες σκλάβοι. Μάλιστα είπε ότι την ώρα που μας συγκινεί όλους το δράμα των προσφύγων, δεν ασχολούμαστε με το γεγονός ότι η ελληνική νεολαία έχει καταντήσει ουσιαστικά προσφυγική, με χιλιάδες νέους μας να φεύγουν στο εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v