Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μειμαράκης: Αν οι πολίτες ακούσουν τις θέσεις μας θα είμαστε πρώτο κόμμα

"Ζητάμε να μας ακούσουν, όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Να δουν οι Έλληνες πολίτες ψηφοφόροι ποιο κόμμα μπορούν να εμπιστευθούν. Γιατί αν γίνει αυτό η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές του Σεπτέμβρη" τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Μειμαράκης: Αν οι πολίτες ακούσουν τις θέσεις μας θα είμαστε πρώτο κόμμα
"Πάνω από όλα η πατρίδα μας πάνω από όλα ο ελληνικός λαός. Αυτό σας ζητώ να πείτε στους φίλους σας", ανέφερε κατά την έναρξη της αποψινής (Σάββατο) προεκλογικής ομιλίας του στην Λάρισα ο Πρόεδρος της ΝΔ, σύμφωνα με το Skai.

"Σε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ή απείχαν από τις προηγούμενες εκλογές ζητώ να μας ακούσουν και να μας συγκρίνουν", τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης:

"Εμείς ζητάμε να μας ακούσουν, όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Να δουν οι Έλληνες πολίτες ψηφοφόροι ποιο κόμμα μπορούν να εμπιστευθούν. Γιατί αν γίνει αυτό η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές του Σεπτέμβρη" τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Περαιτέρω επανέλαβε το μήνυμά του προς τους πολίτες να πάνε στις κάλπες με καθαρή κρίση, ¨ανεπηρέαστοι από την λάσπη".

"Υπηρετούμε την ενότητα και την ομοψυχία, το αποδεικνύουν οι ιδέες μας, οι πολιτικές μας και οι σημερινές μας θέσεις" υπογράμμισε ο κύριος Μεϊμαράκης, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε ότι:

"Πρόοδος δεν είναι ο λαϊκισμός και οι κάλπικες υποσχέσεις που ακούσαμε τον Γενάρη, αλλά η αλήθεια".

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v