Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΒΕΘ: Ενημερωτική εκδήλωση για τις επενδύσεις σε ΕΟΖ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, στις 16:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ. Ομιλητής θα είναι ο υπουργός της γειτονικής χώρας, αρμόδιος για τις ξένες επενδύσεις, Jerry Naumoff.

ΕΒΕΘ: Ενημερωτική εκδήλωση για τις επενδύσεις σε ΕΟΖ

Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει την ερχόμενη εβδομάδα το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Γραφείο Προξενικών, Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της π. Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, στις 16:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος) και θα έχει ως θέμα τις δυνατότητες επενδύσεων στις Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες και τη διμερή συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ.

Ομιλητής θα είναι ο υπουργός της γειτονικής χώρας, αρμόδιος για τις ξένες επενδύσεις Jerry Naumoff, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ Δημήτρης Μπακατσέλος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο για τις επενδυτικές δυνατότητες στις Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες, όσο και για τις ευκαιρίες διμερούς συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, ιδιαίτερα στους τομείς: κλωστοϋφαντουργίας, συσκευασίας τροφίμων, παραγωγής φαρμάκων, αυτοκινητοβιομηχανίας, δικτύων και τηλεπικοινωνιών (ΙΤ) και «πλαστικής» ιατρικής (εγχύσεις, εμφυτεύματα κ.ά ).

Σημειώνεται ότι η παρουσίαση θα γίνει στην αγγλική γλώσσα και θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής που βρίσκεται αναρτημένη σε ομότιτλη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ www.ebeth.gr και να τη στείλουν στο ΕΒΕΘ στο fax 2310-370136 ή στα e-mails: [email protected] ή [email protected] έως το μεσημέρι της 8.9.2015. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v