Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλείδωσε το debate Μεϊμαράκη-Τσίπρα

Αναζητείται η ημερομηνία που θα γίνει το debate όλων των αρχηγών μετά τη χθεσινή εμπλοκή. Στις 14 Σεπτέμβρη (Δευτέρα) η μονομαχία του Αλέξη Τσίπρα με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Οχι στα ντιμπέιτ μεταξύ των δυο, λέει η Λαϊκή Ενότητα. Οχι και από το ΚΚΕ.

Κλείδωσε το debate Μεϊμαράκη-Τσίπρα

Την επόμενη εβδομάδα και τη Δευτέρα πριν τις εκλογές αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα δύο debate των πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με πηγές της Συγγρού, η Ολγα Γεροβασίλη, εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με την διευθύντρια του γραφείου τύπου της ΝΔ Πηνελόπη Γαβρά και της πρότεινε δύο τηλεμαχίες μεταξύ των πολιτικών αρχηγών στις 10 και 14 Σεπτεμβρίου.

Ενώ όμως η ημερομηνία του debate των δυο αρχηγών (14 Σεπτεμβρίου) εμφανίζεται κλειδωμένη δεν ισχύει το ίδιο για αυτό όλων των πολιτικών αρχηγών καθώς αναζητείται η ημερομηνία που θα διευκολύνει όλους τους ηγέτες που έχουν βεβαρυμένο πρόγραμμα δεδομένης της προεκλογικής περιόδου. Για τις 10 Σεπτεμβρίου το πρόβλημα εντοπίζεται στη Φώφη Γεννηματά η οποία έχει προγραμματίσει ομιλία στη Θεσσαλονίκη.

Ως πιθανό σενάριο εμφανίζεται η πραγματοποίηση αυτού του debate στις 8 ή στις 9 Σεπτεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, τη ριζική αντίθεσή της σε ντιμπέιτ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξέφρασε η Λαϊκή Ενότητα, προτείνοντας σειρά από θεματικά ντιμπέιτ.

Οχι στο ενδεχόμενο διεξαγωγής ντιμπέιτ, τόσο μεταξύ των δυο αρχηγών, όσο και μεταξύ όλων, λέει το ΚΚΕ. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v