Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεϊμαράκης: Άπειρος ανεπαρκής και αναξιόπιστος ο Τσίπρας

«Η παραίτηση Τσίπρα είναι κίνηση απόδρασης. Συνήθως οι πολίτες εκλέγουν τους πολιτικούς να τους λύσουν τα προβλήματα, εκείνος γυρίζει την εντολή πίσω και ζητά από τον λαό να του λύσει το πρόβλημα. Προσπαθεί να κλέψει τις ψήφους των ευκολόπιστων., τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης.

Μεϊμαράκης: Άπειρος ανεπαρκής και αναξιόπιστος ο Τσίπρας
Από την Χαλκίδα ξεκίνησαν οι ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις ο Ευάγγελος Μειμαράκης ο οποίος εξαπέλυσε προσωπική επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε «άπειρο, ανεπαρκή και αναξιόπιστο».

Ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι όποια περιοχή και αν επισκέπτεται θα υπενθυμίζει τα όσα υπόσχονταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις προεκλογικές του ομιλίες τον Ιανουάριο. «Στον κ. Τσίπρα ταιριάζουν δύο λέξεις. Απειρία και ανεπάρκεια. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες απαιτείται υπευθυνότητα. Είναι αναξιόπιστος και έχει καθεστωτική νοοτροπία. Σε κάθε πόλη που θα πηγαίνω θα λέω τι είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας που παραιτήθηκε και τώρα ζητά από τον ελληνικό λαό να τον εμπιστευτεί ξανά».

Παράλληλα κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου και τα μέτρα που φόρτωσε στους έλληνες πολίτες αποφάσισε να δραπετεύσει. «Από εδώ από την Χαλκίδα στήνουμε γέφυρες με την κοινωνία, το αύριο και την ελπίδα. Η παραίτηση Τσίπρα είναι κίνηση απόδρασης. Συνήθως οι πολίτες εκλέγουν τους πολιτικούς να τους λύσουν τα προβλήματα, εκείνος γυρίζει την εντολή πίσω και ζητά από τον λαό να του λύσει το πρόβλημα. Προσπαθεί να κλέψει τις ψήφους των ευκολόπιστων. Οι έλληνες τον γνωρίζουν όμως, τον ξέρουν πια».

Ο Ευάγγελος Μειμαράκης τόνισε πως η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και σημείωσε ότι η χώρα για να προχωρήσει χρειάζεται πολιτική σταθερότητα με ορίζοντα τετρατίας. «Δεν γίνεται η χώρα να οδηγείται συνεχώς σε εκλογές. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί και το απέδειξε».




Πηγή: Real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v