Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε εξαιρετικό κλίμα η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπ. Δικαιοσύνης

"Με πολύ χαρά υποδέχομαι τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι αδιάκοπη και να μην έχει διαλείμματα", είπε ο απερχόμενος υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος.

Σε εξαιρετικό κλίμα η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπ. Δικαιοσύνης
Σε εξαιρετικό κλίμα έγινε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Δικαιοσύνης όπου νέος υπηρεσιακός υπουργός ανέλαβε ο μέχρι πρότινος υφυπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

"Με πολύ χαρά υποδέχομαι τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι αδιάκοπη και να μην έχει διαλείμματα. Η Δικαιοσύνη ως αξία πάντα πρέπει να είναι παρούσα και να λύνει τα προβλήματα. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος εξασφαλίζει αυτή τη συνέχεια. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί στις ανάγκες που υπάρχουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου, είναι ευφυής και καλός άνθρωπος", είπε ο απερχόμενος υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος.

Τις φιλοφρονήσεις ανταπέδωσε με τη σειρά του ο κ. Παπαγγελόπουλος.

"Το διάστημα που συνεργάστηκα με τον κ. Παρασκευόπουλο απέκτησα έναν πολύ καλό φίλο. Τον ευχαριστώ γι' αυτό που είναι. Έχω τη βεβαιότητα ότι μετά από 22 μέρες η τελετή αυτή θα έχει αντίστροφη φορά. Θα παραδώσω εγώ το υπουργείο στον κ. Παρασκευόπουλο".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v