Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο κουπόνι ζητά ο ΟΠΑΠ

Στην προσφυγή του ο ΟΠΑΠ επισημαίνει ότι δεν μπορεί μια εκ των δημοφιλέστερων ομάδων του Ελληνικού πρωταθλήματος και της super league όπως είναι η ΑΕΚ, να μη συμμετέχει στα δελτία προκαθορισμένης απόδοσης.

Τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο κουπόνι ζητά ο ΟΠΑΠ

Την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α) με την οποία απαγορεύτηκε στην ΑΕΚ να συμμετέχει στο ΠΡΟΠΟ, ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ και Στοίχημα λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη, ζητεί με προσφυγή που κατέθεσε στο ΣτΕ ο ΟΠΑΠ.

Συμφωνα με την Ε.Ε.Α υφίσταται κώλυμα στο πρόσωπο του κ. Μελισσανίδη καθώς ενώ έχει διοικητική και ηγετική αρμοδιότητα στην ΑΕΚ, παράλληλα είναι και μέτοχος του ΟΠΑΠ (33,3% των μετοχών), ενώ την ίδια στιγμή το κώλυμα του νόμου 2725/1999 επεκτείνεται και στο γιό του Γεώργιο Μελισσανίδη, ως συγγενή πρώτου βαθμού εξ αίματος.

Στην προσφυγή του ο ΟΠΑΠ επισημαίνει ότι δεν μπορεί μια εκ των δημοφιλέστερων ομάδων του Ελληνικού πρωταθλήματος και της super league όπως είναι η ΑΕΚ που προσελκύει παίκτες του στοιχήματος, να μη συμμετέχει στα δελτία προκαθορισμένης απόδοσης καθώς αυτό είναι οικονομικά επιβαρυντικό για τον Οργανισμός. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι ο κ. Μελισσανίδης δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να ασκήσει επιρροή στον ΟΠΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v