Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Τσακαλώτο για το «Ζωής θέλοντος»

Πώς τολμάτε να στοχοποιείτε την πρόεδρο της Βουλής και θεσμικούς παράγοντες; αναρωτήθηκε και επιτέθηκε τόσο στον ΥΠΟΙΚ όσο και στον Αλέκο Φλαμπουράρη. Εχει στόχο να ροκανίσει τον χρόνο, απαντά ο Τσακαλώτος. Δεν μπορώ να σχολιάσω την έλλειψη χιούμορ.

Επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Τσακαλώτο για το «Ζωής θέλοντος»

Επίθεση στον Ευκλείδη Τσακαλώτο από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για το «Ζωής θέλοντος» (σ.σ. το χαρακτήρισε μάλιστα και λάθος ελληνικά…) που είπε ο υπουργός, όταν ρωτήθηκε για το πώς θα «τρέξει» η διαδικασία. 

Παίρνοντας τον λόγο στη Βουλή, η πρόεδρος της Βουλής είπε ότι δεν έλαβε εξήγηση ούτε για τη συγκεκριμένη στοχοποίηση, όπως τη χαρακτήρισε, ενώ επανέλαβε ότι δεν δόθηκε απάντηση αναφορικά με το γιατί άνοιξε η Βουλή ενώ ο πρωθυπουργός είχε πει ότι αυτό δεν θα χρειαστεί.

Επίθεση εξαπέλυσε και στον Αλέκο Φλαμπουράρη για τα όσα είπε περί Φρόιντ. Τέτοια εργαλεία χρησιμοποίησαν οι πιο σκοτεινές δυνάμεις και μυστικές υπηρεσίες, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η παρέμβαση της Κωνσταντοπούλου δεν έχει καμία ουσία, έχει απλά στόχο να ροκανίσει τον χρόνο, απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Δεν μπορώ να σχολιάσω την έλλειψη χιούμορ. Οσοι θέλετε να ροκανίσετε τον χρόνο για να οδηγήσετε σε δάνειο-γέφυρα, μπορείτε να συνεχίσετε. Εγώ δεν θα το κάνω.

Πώς τολμάτε να στοχοποιείτε την πρόεδρο της Βουλής και θεσμικούς παράγοντες; αναρωτήθηκε. Όπως είπε η Πρόεδρος της Βουλής, η κυβέρνηση έχει πάρει μπόνους 50 εδρών, αλλά αυτό δικαιολογείται μόνο αν εφαρμόζει το πρόγραμμά της. 

Τον λόγο πήρε μετά ο Ν. Φίλης και απαντώντας είπε ότι αν θεωρεί ότι στοχοποιείται από την κυβέρνηση, αυτό γεννά σοβαρά πολιτικά θέματα και θα μας απασχολήσει όλους στη Βουλή, στην κυβέρνηση ,αλλά και την ίδια πρωτίστως στη συνείδησή της. 

Ελπίζω κάποτε η ίδια να δώσει μια ειλικρινή απάντηση. Πώς δικαιολογείται να μιλά στο όνομα του ελληνικού λαού; αναρωτήθηκε και σημείωσε ότι δεν την τιμά αυτό που είπε για τις 50 έδρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v