Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεϊμαράκης: Η ΝΔ θα ψηφίσει συντεταγμένα στη Βουλή

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ θα κινηθεί συντεταγμένα μετά από αποφάσεις των συλλογικών οργάνων της, σε ό,τι αφορά την ψηφοφορία στη Βουλή.

Μεϊμαράκης: Η ΝΔ θα ψηφίσει συντεταγμένα στη Βουλή
"Η συμφωνία είναι επώδυνη και κακή γιατί χάθηκε πάρα πολύς χρόνος σε ανούσιες διαπραγματεύσεις. Για αυτό τη φέρνει να ψηφιστεί στη Βουλή άρον άρον", τόνισε ο Ε. Μειμαράκης στο Skai.

O κ. Τσίπρας με τον τρόπο που φέρνει τη συμφωνία στη Βουλή ουσιαστικά εκβιάζει τη ΝΔ, σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα δεν δίστασε να πάρει το μέρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τις ενστάσεις που έχει διατυπώσει για τη διαδικασία που θέλει να ακολουθήσει η κυβέρνηση στη βουλή.

Ο κ. Μειμαράκης τόνισε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ θα κινηθεί συντεταγμένα μετά από αποφάσεις των συλλογικών οργάνων της, σε ό,τι αφορά την ψηφοφορία στη Βουλή.

Τόνισε όμως πως αν η συμφωνία δεν περάσει, η χώρα θα οδηγηθεί σε άτακτη χρεοκοπία, δηλαδή σε μια εθνική καταστροφή.

Από την πλευρά μας στηρίζουμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, ενώ τα μέτρα που έρχονται τα χρεώνουμε στους Τσίπρα και Καμμένο, αφού η ΝΔ δεν συμμετείχε στη διαπραγμάτευση, σημείωσε ο κ. Μειμαράκης.

Παράλληλα τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών τονίζοντας ότι στην δημοκρατία και την πολτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα, αλλά στην οικονομία υπάρχουν.

Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι ο κ. Τσίπρας του κορόιδεψε, ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να εφαρμοστεί και ότι το μνημόνιο δεν μπορεί να σκιστεί, ανέφερε ο Ε. Μειμαράκης.

«Η ΝΔ στοχεύει στο 39% του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα» επανέλαβε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιμένοντας στο επιχείρημα του «μεσαίου δρόμου» που πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα του.

Για τα εσωκομματικά της ΝΔ ο κ.Μεϊμαράκης υποσχέθηκε «άνοιγμα» στην κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς επετηρίδες για τα κομματικά στελέχη.

Για το μεταναστευτικό ο κ.Μεϊμαράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και την κάλεσε να κινηθεί ώστε να ληφθούν αποφάσεις σε επίπεδο ΟΗΕ καθώς εξήγησε πλέον το πρόβλημα δεν είναι ευρωπαϊκό αλλά διεθνές.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v