Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γεροβασίλη: Δεν υπάρχει σκέψη για εκλογές

Να σταματήσει την εκλογολογία επιχειρεί η κυβερνητική εκπρόσωπος με δήλωσή της. Υποστηρίζει ότι στο επίκεντρο του σχεδιασμού είναι η συμφωνία και η επόμενη μέρα, με βασικό στόχο τη διευθέτηση του χρέους και μεταρρυθμίσεις στο πολιτικό σύστημα.

Γεροβασίλη: Δεν υπάρχει σκέψη για εκλογές

«Η εκλογολογία που καλλιεργείται τις τελευταίες ημέρες ούτε ωφέλιμη είναι, ούτε στην πραγματικότητα ανταποκρίνεται», υποστηρίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, παρότι ακόμα και υπουργοί μιλούν για το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η χώρα στις κάλπες.

Όπως σημειώνει, «στο επίκεντρο του κυβερνητικού σχεδιασμού βρίσκεται, αυτή τη στιγμή, η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους θεσμούς, αλλά και η επόμενη ημέρα, με πρώτο και βασικό στόχο την υλοποίηση της δέσμευσης της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης, σχετικά με το χρέος. Σκέψη για εκλογές δεν υπάρχει.

Παράλληλα η κυβέρνηση σχεδιάζει το πλέγμα των κυβερνητικών πρωτοβουλιών που θα απαιτηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η οικονομία, να αποκατασταθεί το αίσθημα ηρεμίας και κανονικότητας στην κοινωνία και να προωθηθούν επιτέλους οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο πολιτικό σύστημα και στη λειτουργία τους κράτους», καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v