Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Επισπεύδονται οι διαδικασίες εκλογής προέδρου

Η εισήγηση του Βαγγέλη Μεϊμραράκη θα είναι, κατά πληροφορίες, η εκλογή του νέου αρχηγού το συντομότερο δυνατόν, ακόμα και στις 30 Αυγούστου. Την Παρασκευή συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή, πιθανή η σύγκληση Πολιτικού Συμβουλίου και Εκτελεστικής Γραμματείας.

ΝΔ: Επισπεύδονται οι διαδικασίες εκλογής προέδρου

Στην επίσπευση της εκλογής του νέου Προέδρου της ΝΔ προσανατολίζεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεταβατικός πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά και τις πιέσεις που δέχεται από υψηλόβαθμα στελέχη να ξεκαθαρίσει άμεσα το σκηνικό, δείχνει πρόθυμος να προχωρήσει τις διαδικασίες.

Η εισήγησή του, κατά τις ίδιες πηγές, θα είναι η εκλογή του νέου αρχηγού να γίνει το συντομότερο δυνατόν, ακόμα και στις 30 Αυγούστου αν υπάρχει η χρονική ευχέρεια. Η συγκεκριμένη πρόταση θα επισημοποιηθεί πιθανότατα αύριο.

Το θέμα ενδεχομένως να τεθεί και την Παρασκευή στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ενώ δεν αποκλείεται αύριο να συνεδριάσουν και τα άλλα δύο κομματικά όργανα, το Πολιτικό Συμβούλιο και η Εκτελεστική Γραμματεία, ώστε να κοινοποιηθεί η εισήγηση του κ. Μεϊμαράκη.

Οι "δελφίνοι" πάντως παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις, με ορισμένους από αυτούς μάλιστα να κάνουν λόγο για πιθανή τακτική "ελιγμών" του μεταβατικού προέδρου, ώστε να παραμείνει μέχρι... νεωτέρας.

Στο μεταξύ χθες, ομάδα επτά βουλευτών – υποστηρικτών του κ. Μεϊμαράκη (Οικονόμου, Μπουκώρος, Γιόγιακας, Γιαννάκης, Κατσανιώτης, Αντωνιάδης και Σκρέκας) δείπνησαν σε ταβέρνα στη Σταμάτα Αττικής. Κοινό τους σημείο, η ανάγκη εκλογής προέδρου από την κομματική βάση και να προταθεί ως αρχηγός ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v