Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κούρταλης (ΣΕΒΚ): Νέα ευκαιρία για τη χώρα η συμφωνία

Ο πρόεδρος του ΣΕΒΚ εκφράζει την ελπίδα αυτήν τη φορά οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις να προχωρήσουν αποτελεσματικά και χωρίς εξαιρέσεις, επισημαίνονται ότι αποτελούν κομβικό σημείο για να προχωρήσει μπροστά η χώρα.

Κούρταλης (ΣΕΒΚ): Νέα ευκαιρία για τη χώρα η συμφωνία
Ο κ. Ελευθέριος Κούρταλης, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών, χαιρετίζει την συμφωνία που επετεύχθη την τελευταία ώρα, πριν το GREXIT, και που δίνει μια νέα ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα της χώρας μας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒΚ θεωρεί ότι ήταν μια γενναία απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των πολιτικών κομμάτων για την ομόφωνη αντιμετώπιση των διαπραγματεύσεων, απέναντι σε μια Ευρώπη απαράδεκτα σκληρή, χωρίς κοινοτική αλληλεγγύη και ευαισθησία προς ένα χειμαζόμενο λαό, ο οποίος πλήττεται τα τελευταία 5 χρόνια από σκληρά μέτρα.

Ο κ. Κούρταλης ελπίζει ότι λόγω της ομοθυμίας όλων των πολιτικών κομμάτων, αυτήν τη φορά οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις θεσμών και οικονομίας πρέπει να προχωρήσουν αποτελεσματικά, χωρίς εξαιρέσεις, γιατί είναι κομβικό σημείο για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v