ΕΒΕΑ: Ενημερωτική εκδήλωση για την αγορά της Σ. Αραβίας

Η οικονομία και το επιχειρηματικό περιβάλλον της Σαουδικής Αραβίας θα αποτελέσουν το αντικείμενο της εκδήλωσης του ΕΒΕΑ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου.

ΕΒΕΑ: Ενημερωτική εκδήλωση για την αγορά της Σ. Αραβίας
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών διοργανώνει στους χώρους του (Ακαδημίας 7) την Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 και ώρα 11.00, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η Οικονομία και το Επιχειρηματικό Περιβάλλον της Σαουδικής Αραβίας».

Βασικός ομιλητής θα είναι ο κ. Θεόδωρος Ξυπολιάς, Σύμβουλος Ο.Ε.Υ. Α΄, Προϊστάμενος του Γρ. Ο.Ε.Υ. Σαουδικής Αραβίας, που θα παρουσιάσει την οικονομία και το επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας και θα αναλύσει τις δυνατότητες εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν, επίσης, επιτυχημένα παραδείγματα εξαγωγικών ελληνικών εταιριών στη Σαουδική Αραβία, για περισσότερο ειδικευμένες πληροφορίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ , email: [email protected] Fax: 210.33.82.378

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210.33.82.256, 210.33.82.466.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v