Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανάληψη έως 360 ευρώ για τους συνταξιούχους

Η κυβέρνηση καταλήγει στη λύση του να ανοίξουν 100 υποκαταστήματα όλων των τραπεζών ανά την Ελλάδα προκειμένου να χορηγούν συντάξεις έως 360 ευρώ στους συνταξιούχους που δεν έχουν κάρτα ανάληψης καταθέσεων.

Ανάληψη έως 360 ευρώ για τους συνταξιούχους

Έως 360 ευρώ σύνταξη (σ.σ. άλλες πηγές κατεβάζουν το ποσό στα 300 ευρώ) θα χορηγούν σύμφωνα με πληροφορίες 100 υποκαταστήματα τραπεζών προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους που δεν έχουν κάρτα ανάληψης καταθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας σε συνεννόηση με τις διοικήσεις των Ταμείων και των τραπεζών καταλήγουν στη λύση του να ανοίξουν 100 υποκαταστήματα όλων των τραπεζών ανά την Ελλάδα προκειμένου να χορηγούν συντάξεις έως 360 ευρώ.

Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα επιτρέπεται η είσοδος των συνταξιούχων αλλά και αν το συγκεκριμένο ποσό θα ισχύει για έξι ημέρες με δυνατότητα νέας ανάληψης μετά τη λήξη του διαστήματος αυτού.

Οι επίσημες ανακοινώσεις και το οριστικό σχέδιο αναμένεται να γνωστοποιηθούν από το υπουργείο Οικονομικών.

Να σημειωθεί ότι το πρόβλημα το έχουν οι συνταξιούχοι που δεν διαθέτουν κάρτα και αν δεν βρεθεί λύση δεν θα έχουν πρόσβαση στις τράπεζες για ανάληψη της σύνταξής τους, η οποία καταβάλλεται από σήμερα έως και την Τετάρτη 1 Ιουλίου ανάλογα με το Ταμείο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v