Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Η συγκυβέρνηση εξυπηρετεί το λόμπι της δραχμής

Τα συμπεράσματα του Πολιτικού Συμβουλίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Υψηλοί τόνοι από τον Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή.

ΝΔ: Η συγκυβέρνηση εξυπηρετεί το λόμπι της δραχμής

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ το οποίο συγκάλεσε ο Αντώνης Σαμαράς ύστερα από τις τελευταίες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συμβουλίου εξαπολύουν σφοδρή επίθεση στη συγκυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι εξυπηρετεί «το λόμπι της δραχμής». Συγκεκριμένα, αναφέρουν:

«Τώρα αποκαλύπτεται η κρυφή ατζέντα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ. Έκαναν σκόπιμη καθυστέρηση. Έμπλεξαν τη χώρα στη δημιουργική ασάφεια και φανερώθηκαν οι πραγματικοί τους σκοποί. Εξυπηρετούν το λόμπι της δραχμής. Το πραγματικό ερώτημα που πραγματικά θέτουν στον ελληνικό λαό είναι Ευρώπη ή δραχμή».

Στην αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζουν εξαιρετικά κρίσιμες τις ώρες που διανύουμε και όπως λένε, θα δώσουν μεγάλη μάχη σε όλα τα επίπεδα προκειμένου η χώρα να παραμείνει εντός της ευρωζώνης.

Ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανεβάσει πολύ τους τόνους κατά την ομιλία του στη Βουλή και θα εγκαλέσει τη συγκυβέρνηση για εμφανείς σκοπιμότητες. Παράλληλα, προγραμματίζει να απευθύνει προσκλητήριο σε Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ για τη συγκρότηση ενός μεγάλου φιλοευρωπαϊκού μετώπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v