Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καμμένος: «Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά»

Τι είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στους βουλευτές του κόμματός του πριν από λίγο. Τα εμπόδια του ΔΝΤ και οι προτάσεις της κυβέρνησης και των δανειστών.

Καμμένος: «Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά»

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», ανέφερε πριν από λίγο ο Πάνος Καμμένος στους βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ έθεσε στους βουλευτές του όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης και στα εμπόδια που βάζει πάνω στο τραπέζι το ΔΝΤ, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Σε ερώτηση των βουλευτών να τους πει την προσωπική του εκτίμηση, ο κ. Καμμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τι να σας πω, παιδιά, ούτε εγώ μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή».

Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους εξερχόμενος της συνεδρίασης, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι «περιμένουμε το Σάββατο το βράδυ την απόφαση του Eurogroup», ενώ ερωτηθείς για τις νέες προτάσεις των δανειστών, απάντησε: «Δεν μας απασχολεί η πρόταση των δανειστών, εμείς έχουμε καταθέσει τη δική μας».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, από το περιστύλιο της Βουλής σχολιάζοντας τη χθεσινή φράση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου προς τον Αλέξη Τσίπρα, κατά τη Σύνοδο Κορυφής, είχε δηλώσει: «Αν παίξουν με την αξιοπρέπεια των Ελλήνων τους τελευταίους 23 αιώνες, χάσανε. Τα “game over” αλλού, λοιπόν».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v