Στις 20:00 το αυριανό κρίσιμο Eurogroup για Ελλάδα

Οπως τόνισε σήμερα και ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, η Ελλάδα πρέπει να παρουσιάσει λίστα με τις ενέργειες που θα αναλάβει πριν την οποιαδήποτε εκταμίευση χρημάτων από τους ευρωπαίους πιστωτές. Η συνεδρίαση του Eurogroup θα γίνει αύριο στις 20:00.

Στις 20:00 το αυριανό κρίσιμο Eurogroup για Ελλάδα

Το βράδυ της Τετάρτης στις 20:00 θα ξεκινήσει το κρίσιμο Eurogroup για την Ελλάδα. Εως τότε τα τεχνικά κλιμάκια θα δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να ελεγχθεί η ελληνική πρόταση και να καθοριστούν οι τελικές λεπτομέριες της συμφωνίας. Αυτή, αν υπάρξει, θα επικυρωθεί από τους υπουργούς Οικονομικών προκειμένου να περάσει εν συνεχεία στους ηγέτες και τη Σύνοδο Κορυφής. 

Οπως τόνισε σήμερα και ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, η Ελλάδα πρέπει να παρουσιάσει λίστα με τις ενέργειες που θα αναλάβει πριν την οποιαδήποτε εκταμίευση χρημάτων από τους ευρωπαίους πιστωτές.

«Νομίζω πως θα θέλαμε να δούμε, πέραν της τελειοποίησης των αριθμών και των προσεγγίσεων που λαμβάνουν χώρα τώρα μεταξύ των τριών θεσμών, και μια λίστα προαπαιτούμενων δράσεων που αναφέρονται στην πρόταση», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v