ΕΒΕΘ: Η καινοτομία στην… υπηρεσία της έξυπνης κατοικίας

Συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιαστούν έξι καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για την οικολογικά έξυπνη κατοικία που υλοποιήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν στο πλαίσιο πιλοτικής δράσης του έργου Wider, διοργανώνει στις 15 Ιουνίου το ΕΒΕΘ.

ΕΒΕΘ: Η καινοτομία στην… υπηρεσία της έξυπνης κατοικίας
Τα αποτελέσματα πιλοτικής δράσης του έργου Wider, στο οποίο συμμετείχε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, θα παρουσιαστούν από τη διοίκηση του ΕΒΕΘ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, στις 12.30 μετά το μεσημέρι στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου (Τσιμισκή 29).

Πρόκειται για έξι καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για την οικολογικά έξυπνη κατοικία που υλοποιήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου: ένα σύστημα φωνητικής αναγνώρισης σε ανελκυστήρες και κατοικίες, έξυπνα φωτοβολταϊκά πάνελ, ένα σύστημα παρακολούθησης υγείας για την τρίτη ηλικία, ένα πλυντήριο πιάτων για την τρίτη ηλικία, ένα σύστημα ανάκτησης ενέργειας από ακάθαρτα ύδατα (εκτός λυμάτων) και ένα... σπίτι συρτάρι.

Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου θα είναι και εκπρόσωποι των επιχειρήσεων, που υλοποίησαν τις καινοτόμες και άκρως ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές ιδέες.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα (18.00) της ίδιας μέρας, στο ΕΒΕΘ, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών όπου θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, Λόης Λαμπριανίδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v