Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ραντεβού Τσίπρα-Γιούνκερ στις Βρυξέλλες

Φουντώνει η πολιτική διαπραγμάτευση. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές οι δύο άνδρες είχαν επικοινωνία, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Γιούνκερ ζήτησε από τον πρωθυπουργό να συναντηθούν την Τετάρτη και να συζητήσουν την πρόταση της Αθήνας.

Ραντεβού Τσίπρα-Γιούνκερ στις Βρυξέλλες

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί αύριο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε απόψε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν σήμερα επικοινωνία κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Γιούνκερ ζήτησε από τον πρωθυπουργό να συναντηθούν και να συζητήσουν την πρόταση της κυβέρνησης για μια συμφωνία με τους εταίρους. Ως γνωστόν η ελληνική πρόταση εστάλη χθες το βράδυ στους θεσμούς. 

Σημειώνεται ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν χθες στο Βερολίνο οι Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Άγγελα Μέρκελ, Μάριο Ντράγκι, Κριστίν Λαγκάρντ και Φρανσουά Ολάντ.

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξη Τσίπρας, θα βρεθεί αύριο στις Βρυξέλλες, με την ελληνική πρόταση στις αποσκευές του, μετά από πρόταση του Ζ. Κλ. Γιουνκέρ. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ», υποστηρίζουν κυβερνητικές πηγές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v