Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκαταστάθηκε το νέο Δ.Σ. της Επιτροπής Παιγνίων

Εγκαταστάθηκε στο γραφείο του ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων. Ποιοι συμμετέχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Γιατί καθυστέρησε να εκδοθεί το ΦΕΚ.

Εγκαταστάθηκε το νέο Δ.Σ. της Επιτροπής Παιγνίων

Δημοσιεύθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το ΦΕΚ με το νέο διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) και από την αρχή της εβδομάδας εγκαταστάθηκε στο γραφείο του ο νέος πρόεδρος Αντώνης Στεργιώτης.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΕΠ συμμετέχουν, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και οι κ.κ. Παναγιώτης Βαγιανός, Ευάγγελος Καραγρηγορίου, Ηλίας Κατρακάζης, Νικόλαος Στρατής, Σοφοκλής Αλιφιεράκης (πρώην αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ επί κυβέρνησης Κ. Καραμανλή), Γεώργιος Θεοδωρής, Αναστάσιος Πατώκος και Ηλίας Τσεριώνης.

Η καθυστέρηση στην έκδοση του σχετικού ΦΕΚ είχε απασχολήσει την αγορά τυχερών παιχνιδιών καθώς εκκρεμούν σημαντικές αποφάσεις από τη νέα διοίκηση της ΕΕΕΠ που θα παρακολουθήσει και το εγχείρημα του υπουργείου Οικονομικών για άνοιγμα της αγοράς Διαδικτυακού Στοιχηματισμού μέσω της παροχής πενταετών αδειών.

Σήμερα λειτουργεί πλήθος δικτυακών τόπων που προσφέρει στοιχηματισμό μέσω του καθεστώτος των «προσωρινών αδειών» που είχε χορηγήσει το ΥΠΟΙΚ προ τριετίας. Στον OΠΑΠ έχουν, πάντως, επισημάνει με κάθε τρόπο πως διαθέτουν το αποκλειστικό δικαίωμα δραστηριοποίησης στο Διαδικτυακό Στοιχηματισμό.

Στην τελευταία τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές, ο επικεφαλής του OΠΑΠ Καμίλ Ζίγκλερ είχε τονίσει πως «η θέση μας για τα αποκλειστικά δικαιώματα στο διαδίκτυο είναι γνωστή στην κυβέρνηση και θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους αρμοδίους για τα δικαιώματά μας, προς πάσα κατεύθυνση.

Έχουμε εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Δημόσιο ότι θα σεβαστεί τα αποκλειστικά δικαιώματα της ΟΠΑΠ στη βάση της σύμβασης παραχώρησης μεταξύ της OΠΑΠ και της Ελληνικής Δημοκρατίας, καθώς και της εθνικής νομοθεσίας. Η Ελληνική Δημοκρατία, σεβόμενη τα δικαιώματά μας, θα στείλει ένα σαφές θετικό μήνυμα προς τους διεθνείς επενδυτές, και θα ενισχυθούν οι προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης στην προσέλκυση διεθνούς επενδυτικού ενδιαφέροντος».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v