Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eλ. Βενιζέλος: Αύξηση επιβατικής κίνησης 24,2% στο τετράμηνο

Τα ποσοστά αυτά αντιστοιχούν 863.000 περισσότερους επιβάτες κατά το πρώτο τετράμηνο φέτος, σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε η διευθύντρια marketing και επικοινωνίας Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Eλ. Βενιζέλος: Αύξηση επιβατικής κίνησης 24,2% στο τετράμηνο

Διατηρεί το θετικό momentum του δεύτερου εξαμήνου της περσινής χρονιάς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε προ ολίγου η διευθύντρια marketing και επικοινωνίας του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα με αυτά, το αεροδρόμιο της Αθήνας εμφάνισε αύξηση επιβατικής κίνησης 24,2% στο πρώτο τετράμηνο του έτους, καταγράφοντας άνοδο 21% της διεθνούς επιβατικής κίνησης και 31% στους επιβάτες που διακινούνται στα δρομολόγια εσωτερικού της χώρας.

Τα ποσοστά αυτά αντιστοιχούν 863.000 περισσότερους επιβάτες κατά το πρώτο τετράμηνο φέτος, σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Η ανοδική δυναμική του αεροδρομίου διατηρείται σύμφωνα με την Ι. Παπαδοπούλου και τον μήνα Μάιο, κατά τη διάρκεια του οποίου η επιβατική κίνηση εμφανίζεται αυξημένη κατά 22%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v