Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παπαντωνίου και Βάσω Παπανδρέου καταθέτουν στη δίκη του Ακη

Η κλήτευση των δυο πρώην υπουργών κρίθηκε απαραίτητη από το δικαστήριο προκειμένου να διασαφηνιστεί το κατηγορητήριο που αποδίδεται στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Παπαντωνίου και Βάσω Παπανδρέου καταθέτουν στη δίκη του Ακη
Καταθέτουν σήμερα στην δίκη για τις "μίζες" στα εξοπλιστικά συστήματα με βασικό κατηγορούμενο τον Άκη Τσοχατζόπουλο δυο πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ , ο Γιάννος Παπαντωνίου και η Βάσω Παπανδρέου.

Οι δυο υπουργοί κλήθηκαν μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η υπόθεση, να κάνει δεκτό το αίτημα του Άκη Τσχατζόπουλου για κλήτευση των τότε μελών του ΚΥΣΕΑ.

Η κλήτευση των δυο πρώην υπουργών κρίθηκε απαραίτητη από το δικαστήριο προκειμένου να διασαφηνιστεί το κατηγορητήριο που αποδίδεται στον Άκη Τσοχατζόπουλο. Σύμφωνα με την κατηγορία, ο πρώην υπουργός φέρεται να διακίνησε "μαύρο" χρήμα προερχόμενα από τα συμβόλαια των εξοπλιστικών συστημάτων.

Την περασμένη εβδομάδα κατέθεσαν ενώπιον του δικαστηρίου ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης καθώς και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Και οι δύο ήταν επιβαρυντικοί στις καταθέσεις τους επιρρίπτοντας ευθύνες στον Άκη Τσοχατζόπουλο για τα όσα συνέβαιναν επί υπουργίας του στο ΥΠΕΘΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v