Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Adecco χορηγός του Συνεδρίου Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Θέμα του φετινού 26ου Συνεδρίου Ηγεσίας της ΕΑΣΕ έχει θέμα την Ηγεσία και την Ευθυκρισία.

Η Adecco χορηγός του Συνεδρίου Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Η Adecco υποστηρίζει για ακόμα μία χρονιά την Εταιρία Ανώτατων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) και συγκεκριμένα το Ελληνικό Συνέδριο Ηγεσίας.

Φέτος το Συνέδριο της ΕΑΣΕ, το φόρουμ ενημέρωσης και διαλόγου των ηγετών στην Ελλάδα που πραγματοποιείται εδώ και 26 χρόνια, έχει θέμα την Ηγεσία και την Ευθυκρισία. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, οι διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έχουν ξεχωρίσει για τα επιτεύγματά τους, θα παρουσιάσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες εστιάζοντας σε σημαντικά θέματα που αφορούν στην αποτελεσματικότητα ενός ηγέτη και στις κύριες ικανότητες του ρόλου του. Πιο συγκεκριμένα, θα αναφερθούν στα χαρακτηριστικά στοιχεία της ευθυκρισίας, στις αντικρουόμενες προτεραιότητες μέχρι τη λήψη της τελικής απόφασης, στο χτίσιμο της δεξιότητας της ηγετικής φρόνησης και στον ρόλο του ηγέτη ως πρότυπο για τα υπόλοιπα στελέχη και τους εργαζομένους της επιχείρησής του.

Ο γενικός διευθυντής της Adecco Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μυλωνάς, σχολίασε σχετικά: «Στην Adecco έχουμε αναλάβει τη δέσμευση να συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τον κόσμο της εργασίας. Η υποστήριξη του Συνεδρίου της ΕΑΣΕ μας δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε μία επιφανή διοργάνωση που θα αναδείξει με τον πιο αξιόπιστο τρόπο όλα τα φλέγοντα θέματα ηγεσίας και ευθυκρισίας της εποχής μας, καθώς και τους ενδεδειγμένους τρόπους διαχείρισής τους».

Σημειώνεται ότι η ΕΑΣΕ ιδρύθηκε το 1986 και είναι ένας αξιοκρατικός, τεχνοκρατικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, εκπρόσωπος του ανώτατου επαγγελματικού μάνατζμεντ της χώρας, ο οποίος αριθμεί περί τα 500 μέλη. Κύριος σκοπός της ΕΑΣΕ είναι η συμβολή της στη βελτίωση του επιπέδου του ανώτατου μάνατζμεντ της χώρας και στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v