Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύσκολη η επικοινωνία ΣΕΒ με συγκεκριμένους υπουργούς

Σύμφωνα με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία με συγκεκριμένους υπουργούς.

Δύσκολη η επικοινωνία ΣΕΒ με συγκεκριμένους υπουργούς

Τη δυσκολία επικοινωνίας του ΣΕΒ με κάποιους υπουργούς ανέδειξε ο Κωνσταντίνος Μπίτσιος εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών μιλώντας στο 1ο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιείται αυτή την ώρα (Πέμπτη) στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο κ. Μπίτσιος σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Αλ. Φλαμπουράρη σημείωσε «ο ΣΕΒ έχει επαφές ουσίας με αρκετά στελέχη, ωστόσο με κάποιους συγκεκριμένους υπουργούς ο ΣΕΒ έχει δυσκολία επικοινωνίας».

Ο ίδιος σημείωσε ότι ο ΣΕΒ στηρίζει την προσπάθεια στις διαπραγματεύσεις για να φτάσουμε σε θετική κατάληξη, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι το πολιτικό σύστημα τρέφεται από το πελατειακό κράτος και είναι κάτι το οποίο τα τελευταία πολλά χρόνια δεν το έχουμε δει να βελτιώνεται ουσιαστικά, όπως είπε.

Ο κ. Μπίτσιος ανέφερε πως οι ξένοι επενδυτές δεν θέλουν, οι Έλληνες δεν μπορούν, την ίδια ώρα η δημόσια διοίκηση έχει τάση αναπαραγωγής και διάθεση ελέγχου. Δύο κομβικές μεταρρυθμίσεις για την επιχειρηματικότητα που δεν προχώρησαν κατά το παρελθόν είναι το one stop shop και απλοποίηση της δαιδαλώδους νομοθεσίας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v