Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία ΒΕΠ με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Κοινές δράσεις στήριξης των μελών του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά σε θέματα καινοτομίας σχεδιάζουν το Επιμελητήριο και ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Συνεργασία ΒΕΠ με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας
Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με φορείς των οποίων οι αρμοδιότητες μπορούν να στηρίξουν και να ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Ανδριανός Μιχάλαρος και ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου, κ. Μιχάλης Γιάγκας, συναντήθηκαν την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), κ. Κωνσταντίνο Πολυζωγόπουλο, δικηγόρο στο Α.Π. και αναπλ. Καθηγητή Πολιτικής Δικονομίας τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού, κ. Ιωάννη Ζάραγκα και τους Διευθυντές Γραμματείας Διοίκησης και Ελέγχου Τίτλων, κ. Δημήτρη Δημάκο και Στράτο Κουτίβα, αντίστοιχα.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και, ιδιαίτερα, θέματα που άπτονται των δραστηριοτήτων των μελών του Επιμελητηρίου, όπως θέματα καινοτομίας, βιομηχανικής - βιοτεχνικής ιδιοκτησίας κ.λπ.

Οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου και του ΟΒΙ αποφάσισαν να συντονιστούν κοινές δράσεις προσέγγισης του Οργανισμού από τα μέλη του Επιμελητηρίου, αρχής γενομένης με μία ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στο ΒΕΠ, όπου θα αναλυθούν τα θέματα που συζητήθηκαν, ο ρόλος του ΟΒΙ και πώς θα βοηθηθούν τα μέλη του Επιμελητηρίου σε θέματα καινοτομίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v