Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H ATE Ασφαλιστική στήριξε το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας»

Βασικός στόχος του Πανοράματος είναι να ενημερώνονται οι νέοι, η ενημέρωση νέων μέσω εισηγήσεων, σχετικά με τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν περίπου 20 κλάδοι/τομείς της οικονομίας.

H ATE Ασφαλιστική στήριξε το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας»
Η ΑΤΕ Ασφαλιστική, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ήταν μεταξύ των επιχειρήσεων που βοήθησαν να ολοκληρωθεί το τριήμερο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας 2015» που γίνεται από τον καθηγητή της ΑΣΟΕΕ κ. Ιορδάνη Λαδόπουλο και παρακολούθησαν 4.000 επισκέπτες, νέοι και νέες ηλικίας 18 -35 ετών.

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά, με τη συμμετοχή 170 διακεκριμένων εισηγητών και τη στήριξη επιχειρήσεων, απευθύνεται κυρίως σε νέους και νέες, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης.

Ο βασικός στόχος του Πανοράματος είναι να ενημερώνονται οι νέοι, μέσα από πλήθος εισηγήσεων, σχετικά με τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν περίπου 20 κλάδοι/τομείς της οικονομίας προκειμένου να επιλέξουν τη βέλτιστη πορεία είτε ως στελέχη επιχειρήσεων είτε ως επιχειρηματίες.

Στο Συνέδριο, καταξιωμένοι εισηγητές (νέοι, αλλά και πεπειραμένοι επιχειρηματίες, Ακαδημαϊκοί με έντονη ερευνητική δράση, Διευθύνοντες Σύμβουλοι και ανώτατα στελέχη πολυεθνικών ομίλων), μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με τους συμμετέχοντες και ανέλυσαν τις τάσεις και ευκαιρίες που υπάρχουν για επιχειρηματικότητα και απασχόληση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v