Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατσέλη: Η Εθνική θα ανταποκριθεί στο αναπτυξιακό στοίχημα της χώρας

Η Εθνική, σημείωσε η κ. Κατσέλη, θα έχει ηγετικό ρόλο στην εκστρατεία προσέλκυσης κεφαλαίων και επενδύσεων στην Ελλάδα και θα αναπτύξει καινοτόμα χρηματοδοτικά εργαλεία. Κάλεσμα στην κυβέρνηση για ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και επιστροφή της σταθερότητας.

Κατσέλη: Η Εθνική θα ανταποκριθεί στο αναπτυξιακό στοίχημα της χώρας

Την ανάγκη επιτυχούς ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και τη διασφάλιση της χρηματοοικονομικής σταθερότητας στη χώρα το συντομότερο δυνατό τόνισε η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη, σε παρέμβασή της σε συνέδριο του ελληνογαλλικού επιμελητηρίου. 

Η κ. Κατσέλη διαβεβαίωσε ότι η Εθνική Τράπεζα θα ανταποκριθεί στο μεγάλο αναπτυξιακό στοίχημα της χώρας, το οποίο που μεταφράζεται σε παραγωγικές επενδύσεις, συνεργασίες και πρωτοβουλίες επενδύσεων. 

Η Εθνική, σημείωσε η κ. Κατσέλη, θα έχει ηγετικό ρόλο στην εκστρατεία προσέλκυσης κεφαλαίων και επενδύσεων στην Ελλάδα και θα αναπτύξει καινοτόμα χρηματοδοτικά εργαλεία υπό τη μορφή της ανακύκλωσης κεφαλαίων σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς και διεθνείς θεσμούς, όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το IFC της Παγκόσμιας Τράπεζας. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v