Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τον Ιούνιο αποφάσεις του ΣτΕ για Μαρίνα Φλοίσβου

Εντός του μήνα αναμένεται να εκδικαστούν από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι αιτήσεις ακυρώσεως σχετικά με τους περιβαλλοντικούς όρους για την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό της Μαρίνας του Φλοίσβου. Η διοίκηση της Lamda Development θεωρεί ότι θα είναι θετική η έκβαση της υπόθεσης, για την εταιρία.

Τον Ιούνιο αποφάσεις του ΣτΕ για Μαρίνα Φλοίσβου
Εντός του μήνα αναμένεται να εκδικαστούν από το Συμβούλιο της Επικρατείας αιτήσεις ακυρώσεως από πολίτες του δήμου Φαλήρου σχετικά με τους περιβαλλοντικούς όρους για την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό της Μαρίνας του Φλοίσβου και την απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης με την οποία χωροθετήθηκε η υπάρχουσα λιμενολεκάνη.

Η μία αίτηση εκ των τριών αιτήσεων που αρχικώς είχαν υποβληθεί, η οποία μάλιστα είχε προκαλέσει και την προσωρινή διακοπή των εργασιών, ήταν του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Ωστόσο ο Δήμος παραιτήθηκε τον Ιανουάριο του 2006 επιτρέποντας έτσι την συνέχιση των εργασιών αναβάθμισης.

Η διοίκηση της Lamda Development θεωρεί ότι θα είναι θετική η έκβαση της υπόθεσης. Να σημειωθεί ότι το έργο αναπτύσσει η Lamda Technol Flisvos Marina (της Lamda Development και της Τεχνικής Ολυμπιακής).

Το project, συνολικού ύψους 45 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει 3.800 τ.μ. χερσαίων εγκαταστάσεων, 200 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών. Στη μαρίνα υπάρχουν επίσης και 36 εμπορικά καταστήματα εκ των οποίων τα 33 έχουν ήδη μισθωθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v