Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιχειρηματικές ιδέες στο δίκτυο επιχειρηματικών αγγέλων ΕΒΕΑ

Τα πρώτα επιχειρηματικά σχέδια που έχουν κατατεθεί στο Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων του ΕΒΕΑ θα παρουσιαστούν στους Ε.Α.-μέλη του Δικτύου σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα.

Επιχειρηματικές ιδέες στο δίκτυο επιχειρηματικών αγγέλων ΕΒΕΑ
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει εκδήλωση (30/3 στις 17.00) όπου θα παρουσιαστούν τα πρώτα επιχειρηματικά σχέδια που έχουν κατατεθεί στο Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων του Επιμελητηρίου (ΔΕΑ-ΕΒΕΑ), στους Ε.Α.-μέλη του Δικτύου.

Στην εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στο Μέγαρο του Επιμελητηρίου, θα πραγματοποιήσει ομιλία-χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ και επικεφαλής του ΔΕΑ-ΕΒΕΑ κ. Παύλος Θωμόγλου, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο καθηγητής κ. Παναγιώτης Αλεξάκης.

Τις παρουσιάσεις των επιχειρηματικών προτάσεων από τους επιχειρηματίες-δημιουργούς τους, μπορούν να παρακολουθήσουν αποκλειστικά οι Επιχειρηματικοί Άγγελοι-μέλη του Δικτύου, οι οποίοι έχουν δεσμευθεί απέναντι στο ΔΕΑ-ΕΒΕΑ με σύμφωνο εμπιστευτικότητας.

Το Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων δημιουργήθηκε από το ΕΒΕΑ ώστε να συμβάλλει στην ενίσχυση και εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Επιδιώκει να συνεισφέρει στη κάλυψη ενός σημαντικού χρηματοδοτικού κενού που υφίσταται σήμερα στην υποστήριξη επιχειρήσεων στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα των νέων και νεοφυών επιχειρήσεων.

Το ΔΕΑ-ΕΒΕΑ φέρει σε επαφή τους Επιχειρηματικούς Αγγέλους (Ε.Α.)-μέλη του με επιχειρήσεις οι οποίες ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν επενδυτικές προτάσεις προς χρηματοδότηση, ενώ έχει αναπτύξει ηλεκτρονική πλατφόρμα στο www.businessangelsgreece.gr ως μέσο επικοινωνίας και πληροφόρησης κάθε ενδιαφερομένου με το Δίκτυο.

Όσοι ενδιαφέρονται, είτε να καταστούν Επιχειρηματικοί Άγγελοι-μέλη του ΔΕΑ-ΕΒΕΑ είτε να καταθέσουν επιχειρηματικές ιδέες προς παρουσίαση στο Δίκτυο, ας γνωρίζουν ότι θα ακολουθήσουν και μελλοντικές εκδηλώσεις σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι για το ΔΕΑ-ΕΒΕΑ μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210-3626664 και 210-3382460, αλλά και στις διεύθυνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] και [email protected]. Εναλλακτικά, μπορούν να επισκευτούν και την ιστοσελίδα του Δικτύου στο www.businessangelsgreece.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v