Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 8 Απριλίου στη Μόσχα ο Αλέξης Τσίπρας

Στις 8 Απριλίου θα συναντηθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Ρώσο πρόεδρο. Η συνάντηση θα γίνει δύο βδομάδες μετά από το κρίσιμο ραντεβού του Α. Τσίπρα με την Άγγελα Μέρκελ στο Βερολίνο.

Στις 8 Απριλίου στη Μόσχα ο Αλέξης Τσίπρας

Κορυφώνει τις διεθνείς επαφές του ο Αλέξης Τσίπρας και μετά το Βερολίνο, στις 23 Μαρτίου, προγραμματίζει να επισκεφθεί και την Μόσχα στις 8 Απριλίου, όπου θα συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά από πρόσκληση του Ρώσου προέδρου.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν πρόσφατα τηλεφωνικά, με τον Βλ. Πούτιν να συγχαίρει τον Έλληνα πρωθυπουργό για την εκλογή του και να τον προσκαλεί στη Μόσχα στις 9 Μαΐου προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση για «τη νίκη των λαών κατά του ναζισμού».

Ωστόσο, πέραν της συγκεκριμένης πρότασης, έκλεισε μία ακόμα συνάντηση, πιο σύντομα, με φόντο και τις εξελίξεις στις διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Με ενδιαφέρον παρακολουθούν και οι ΗΠΑ τα τεκτενόμενα. Μάλιστα, σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με την Αμερικανίδα υφυπουργό Εξωτερικών Βικτόρια Νούλαντ που βρίσκεται στην Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v