ΣΑΤΕ: Γενική συνέλευση στις 18/3 για εκλογή Δ.Σ.

Την Τετάρτη, 18 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Τιτάνια η ετήσια γενική συνέλευση του ΣΑΤΕ και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου 13μελούς Δ.Σ. του Συνδέσμου.

ΣΑΤΕ: Γενική συνέλευση στις 18/3 για εκλογή Δ.Σ.

Ο ΣΑΤΕ θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη, 18 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52) την ετήσια γενική συνέλευσή του και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου 13μελούς Δ.Σ. του Συνδέσμου, του 5μελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου και της 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η ψηφοφορία θα γίνει ταυτόχρονα και στα έξι Περιφερειακά Τμήματα του ΣΑΤΕ και συγκεκριμένα: Θεσσαλονίκη (Γ. Τσόντου 27-29), Λάρισα (Δευκαλίωνος 12), Πάτρα (πλ. Γεωργίου Α΄ 7), Ηράκλειο (Ταγματάρχη Τζουλάκη 3), Κοζάνη (Σωκρ. Μπλιούρα 3) και Κομοτηνή (ΤΕΕ-Περιφερειακό Τμήμα Θράκης, Παρνασσού 6).

Δικαίωμα ψήφου έχουν οι εκπρόσωποι των περίπου 900 κατασκευαστικών εταιριών που είναι μέλη του ΣΑΤΕ και είναι ταμειακά ενήμερες.

Οι κάλπες θα είναι δυο, μια για τις εταιρείες από 3η έως και 7η τάξη και μια δεύτερη για τις εταιρίες Α1 έως και 2η τάξη.

Κατά τη Γενική Συνέλευση που θα προηγηθεί, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ζαχαρίας Αθουσάκης θα κάνει τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης, ενώ θα αναφερθεί και στις εκτιμήσεις για το άμεσο μέλλον, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα παρουσιάσει τα πεπραγμένα του Συνδέσμου και ο Ταμίας Δημήτρης Σακέλλιος τον οικονομικό απολογισμό του 2014 και τον προϋπολογισμό του 2015.

Σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί -και τελούν προς έγκριση από τη Γενική Συνέλευση- είναι συνολικά 16 για τις τάξεις από 3η-7η (εκλέγονται 11) και 6 για Α1-2η (εκλέγονται 2).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v