Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξπρές η πρώτη επίσκεψη των τεχνικών κλιμακίων

Αναχωρούν σήμερα το βράδυ τα τεχνικά κλιμάκια, που έλαβαν τα στοιχεία που ζητούσαν, σύμφωνα με κύκλους του ΥΠΟΙΚ. Νέα τεχνικά κλιμάκια από Δευτέρα προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για την πρόοδο των διαρθρωτικών αλλαγών.

Εξπρές η πρώτη επίσκεψη των τεχνικών κλιμακίων

Είναι η πρώτη φορά που επίσκεψη τεχνικών κλιμακίων στην Ελλάδα ολοκληρώνεται μέσα σε 24 ώρες. Τα τεχνικά κλιμάκια θεωρητικά έπιασαν δουλειά χθες στην Αθήνα, χωρίς να γίνει ποτέ γνωστό πού -και εάν- συναντήθηκαν με τους ομόβαθμους τους υπηρεσιακούς του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου όμως, «τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών έλαβαν από τους ομολόγους τους τα στοιχεία τα οποία ζήτησαν και αναχωρούν σήμερα το βράδυ».

Η ταχύτητα της «ολοκλήρωσης» της διαδικασίας παροχής στοιχείων στα τεχνικά κλιμάκια γεννά ερωτήματα. Ποτέ στο παρελθόν η διαδικασία δεν ήταν τόσο γρήγορη.

Υπενθυμίζεται πάντως πως σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου τις προηγούμενες ημέρες, από την ερχόμενη Δευτέρα θα έρθουν νέα τεχνικά κλιμάκια προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για την πρόοδο των διαρθρωτικών αλλαγών.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v