Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενημέρωση για επιχειρηματικές ευκαιρίες στο Χονγκ Κονγκ

Ανώτερα στελέχη Οργανισμών του Χονγκ θα παρουσιάσουν τις οικονομικές εξελίξεις στην περιοχή, το επιχειρηματικό περιβάλλον, τις προοπτικές των βασικότερων κλάδων και τις ευκαιρίες που δημιουργούν για τους Έλληνες επιχειρηματίες.

Ενημέρωση για επιχειρηματικές ευκαιρίες στο Χονγκ Κονγκ
Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες στο Χονγκ Κονγκ θα είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον ΣΕΒ - Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαρτίου και ώρες 4.30- 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος) και έχει την υποστήριξη του Hong Kong Economic and Trade Office-Brussels, του InvestHK και του Hong Kong Trade and Development Council. Αποτελεί δε συνέχεια αντίστοιχης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πέρυσι, με στόχο να μεταφέρει νεότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις στο Χονγκ Κονγκ και τις δυνατότητες που προσφέρονται σε ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να έχουν επιτυχή παρουσία σε ένα σημαντικό κέντρο του παγκόσμιου εμπορίου.

Ειδικότερα, ανώτερα στελέχη των προαναφερόμενων Οργανισμών του Χονγκ θα παρουσιάσουν αναλυτικά τις οικονομικές εξελίξεις στην περιοχή, το επιχειρηματικό περιβάλλον, τις προοπτικές των βασικότερων κλάδων και τις ευκαιρίες που δημιουργούν για τους Έλληνες επιχειρηματίες, τις καταναλωτικές τάσεις και συνήθειες, τις συνθήκες ανταγωνισμού κ.λπ.

Κυρίως, όμως, θα είναι διαθέσιμα για συζήτηση επί ατομικών επιχειρηματικών σχεδίων, για παροχή συμβουλών και καθοδήγησης, ενώ προτίθενται να συμβάλουν στη δικτύωση με τις τοπικές και ξένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα για τον εντοπισμό κατάλληλων εταίρων.

Οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην ημερίδα, στην οποία δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής, θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική online δήλωση συμμετοχής, το αργότερο μέχρι τις 16.3.2015. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στον κ. Γ. Πατσιαβό, Γενικό Διευθυντή, ΣΕΒ Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων (τηλ. 2115006144, [email protected]).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v