Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σεμινάριο για τη «Μηχανική Χαρτοφυλακίου» από την KPMG

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση για σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους διάρθρωσης υψηλής απόδοσης και καλά διαφοροποιημένων χαρτοφυλακίων επενδύσεων.

Σεμινάριο για τη «Μηχανική Χαρτοφυλακίου» από την KPMG
Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη Mηχανική Χαρτοφυλακίου που απευθύνεται ειδικότερα στους επαγγελματίες του χώρου των επενδύσεων πραγματοποιεί στις 11 Φεβρουαρίου 2015 η KPMG.

Η Mηχανική Χαρτοφυλακίου αποτελεί ένα διεπιστημονικό πεδίο που βασίζεται στις τεχνικές και στις μεθόδους της μαθηματικής βελτιστοποίησης, της θεωρίας χαρτοφυλακίου και το λογισμικό υπολογιστικών φύλλων ή ανάλυσης, για τη διάρθρωση υψηλής απόδοσης και καλά διαφοροποιημένων χαρτοφυλακίων επενδύσεων.

Το σεμινάριο στην Εφαρμοσμένη Mηχανική Χαρτοφυλακίου βασίζεται σε δύο θεμελιώδεις αρχές: θεωρητικό περιεχόμενο και άκρως πρακτική αξία.

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια εις βάθος κατανόηση της γνώσης που αποτελεί τη βάση πολλών από τις ποσοτικές τεχνικές εκμετάλλευσης στον τομέα της σύγχρονης διαχείρισης επενδύσεων.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του σεμιναρίου είναι η προσέγγιση της «διδασκαλίας μέσω παραδείγματος», δεδομένου ότι όλα τα μοντέλα χαρτοφυλακίου θα πρέπει έμπρακτα να παρουσιαστούν σε πραγματικό χρόνο, μέσω της εκτεταμένης χρήσης των φύλλων

Ομιλητές είναι ο Δρ Πάνος Ξυδώνας, λέκτορας Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ο Δρ Νικόλαος Φίλιππας, Καθηγητής Χρηματοοικονομικής Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ο Δρ Ηλίας Λέκκος, Chief Economist του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, ο κ. Δημήτριος Καρυδάς, επικεφαλής του γραφείου Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας και ο Δρ Θεόδωρος Κρίντας, Managing Director της Attica Wealth Management.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος.

Σημειώνεται ότι για τους αναγνώστες του Euro2day.gr ισχύει ειδική έκπτωση 10%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v