Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαθιός: Ενθαρρυντικές οι προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού

Ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ σημείωσε ωστόσο ότι οι επενδυτές θέλουν καθαρούς κανόνες και σταθερό επιχειρηματικό περιβάλλον και ζήτησε από την κυβέρνηση να προσδιορίσει πως θα εξασφαλιστεί η ρευστότητα αλλά και το πλαίσιο για τη διαμόρφωση επενδυτικών ευκαιριών

Μαθιός: Ενθαρρυντικές οι προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού
Είναι άξια προσοχής και ενθαρρυντικά τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας διά των προγραμματικών του δηλώσεων στις επενδύσεις και στην ανάγκη ενίσχυσης του επενδυτικού ρυθμού στην οικονομία, τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς Δημήτρης Μαθιός.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ τόνισε ότι η κυβέρνηση οφείλει όμως να προσδιορίσει αφενός τους μηχανισμούς εκείνους που θα εξασφαλίσουν την ρευστότητα για τις επενδύσεις και από την άλλη το αναπτυξιακό και ελκυστικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα διαμορφωθούν οι επενδυτικές ευκαιρίες.

Ο κ. Μαθιός πρόσθεσε: «Η συνεργασία με το Δημόσιο στην αξιοποίηση της περιουσίας του με παράλληλες επενδύσεις είναι ασφαλώς ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρον τομέας. Ωστόσο, πρέπει να προσδιορισθούν το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το εργασιακό περιβάλλον σε βάσεις σταθερότητας και σε μακρόχρονο ορίζοντα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v