Αβάσιμες οι κατηγορίες για εμπλοκή στο κύκλωμα, λέει ο Ν. Σκαφτούρος

Τόσο εγώ όσο η γυναίκα και ο γιος μου δεν κρατήσαμε και δεν φυλάξαμε λεφτά του Βλαστού ούτε του γιου μας Γιάννη Σκαφτούρου που να προέρχονται από παράνομες πράξεις, τόνισε ο Ν. Σκαφτούρος στην απολογία του.

Αβάσιμες οι κατηγορίες για εμπλοκή στο κύκλωμα, λέει ο Ν. Σκαφτούρος

Στην πλήρη άρνηση των κατηγοριών προέβη κατά την απολογία του ο Νίκος Σκαφτούρος ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή στο κύκλωμα των εκβιαστών. Στην απολογία του υποστήριξε μεταξύ άλλων: "Αρνούμαι τις κατηγορίες ως αβάσιμες, δεδομένου ότι καμία σχέση δεν έχω τόσο εγώ όσο και η 70χρονη σύντροφός μου με την υπόθεση.

Είχαμε την ατυχία τα παιδιά μας από τα 35 τους χρόνια να έχουν παραβατική συμπεριφορά και τα επισκεπτόμαστε στις φυλακές για να τους πάμε τρόφιμα. Αυτή είναι η μόνη μας σχέση με τις φυλακές.

Τόσο εγώ όσο η γυναίκα και ο γιος μου δεν κρατήσαμε και δεν φυλάξαμε λεφτά του Βλαστού ούτε του γιου μας Γιάννη Σκαφτούρου που να προέρχονται από παράνομες πράξεις.

Έιμαστε δυο γέροντες που μεγαλώσαμε βόσκοντας αιγοπρόβατα, δυο παιδιά που τα παντρέψουμε και έχουμε από αυτά έξι εγγόνια. Έχουμε την ατυχία τώρα στα βαθιά μας γεράματα και με την επιβαρυμένη μας υγεία να βόσκουμε αιγοπρόβατα σε διάφορα βουνά, να τα αρμέγουμε για να φροντίζουμε τα εγγόνια μας και τους κρατούμενους γιους μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v