Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σκρέκας: Οι εκβιασμοί του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν τη νέα πορεία της χώρας

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για "εκβιασμούς" που τρομάζουν τους αγορές και τους πολίτες εξαπέλυσε ο υπουργός ανάπτυξης Κ. Σκρέκας μετά από συνάντηση με τον Α. Σαμαρά. Ενημέρωση για το νομοσχέδιο του ΕΣΠΑ.

Σκρέκας: Οι εκβιασμοί του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν τη νέα πορεία της χώρας

Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να επιταχύνουμε την ανάπτυξη. Το μόνο που απειλεί τη νέα πορεία της χώρας είναι ο εκβιασμός του ΣΥΡΙΖΑ που προκαλεί τρόμο στις αγορές, τους επενδυτές και τους πολίτες, τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός ανάπτυξης Κ. Σκρέκας μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. 

Αναλυτικά, ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, τον Υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα και τους Υφυπουργούς κ.κ. Παναγιώτη Μηταράκη και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Μετά το πέρας της συνάντησης ο Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κώστας Σκρέκας: Ενημερώσαμε τον Πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά για την κατάθεση του νομοσχεδίου του ΕΣΠΑ που θα φέρει στην Ελλάδα 26 δισ. ευρώ τα επόμενα έξι χρόνια. Επίσης τον ενημερώσαμε για μια πολύ θετική εξέλιξη που είναι το πολυσήμαντο ψήφισμα εμπιστοσύνης της Ευρωπαϊκής Αναπτυξιακής Τράπεζας EBRD προς την Ελλάδα που με τη θετική εισήγησή της ανοίγει τον δρόμο για να έρθουν στην ελληνική οικονομία 3 δισ. ευρώ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Βλέπετε ότι και ο Αντώνης Σαμαράς και η Κυβέρνηση συνεχίζουν σκληρά τη δουλειά για να επιταχύνουμε την Ανάπτυξη που ήδη έχει αρχίσει και φαίνεται. Το μόνο που απειλεί αυτή τη νέα πορεία της χώρας, είναι ο εκβιασμός του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εκλογή Προέδρου που προκαλεί τρόμο στις αγορές, στους επενδυτές και στους πολίτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v