Ανοικτά και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου τα καταστήματα

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης πρόκειται να καταθέσει τροπολογία η οποία θα συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο για το ΕΣΠΑ, με βάση την οποία, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου.

Ανοικτά και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου τα καταστήματα

Με τροπολογία που θα κατεβάσει στο νομοσχέδιο για το ΕΣΠΑ, το υπουργείο Ανάπτυξης θα δώσει τη δυνατότητα στα εμπορικά καταστήματα να ανοίξουν και την τελευταία Κυριακή του χρόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης πρόκειται να καταθέσει τροπολογία η οποία θα συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο για το ΕΣΠΑ, με βάση την οποία, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά την ερχόμενη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, ενώ με την προωθούμενη αλλαγή, τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν τελικά τρεις Κυριακές τον Δεκέμβριο και συνολικά οκτώ μέσα στο χρόνο.

Σημειώνεται ότι οι έμποροι είχαν προτείνει να μην λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα στις 14 Δεκεμβρίου και να λειτουργήσουν την Κυριακή μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς δηλαδή στις 28 Δεκεμβρίου, καθώς αναμένεται μεγαλύτερη κίνηση στην αγορά, όμως το υπουργείο επέλεξε τη λύση της λειτουργίας μίας επιπλέον Κυριακής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v