Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΒΕΘ: Ενημέρωση για επιχειρηματικές ευκαιρίες στο Ουζμπεκιστάν

Το ΕΒΕΘ, το Γενικό Προξενείο του Ουζμπεκιστάν στην Αθήνα, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Ουζμπεκιστάν και η European Profiles διοργανώνουν εκδήλωση για τις ευκαιρίες επιχειρηματικής δραστηριότητας στο Ουζμπεκιστάν.

ΕΒΕΘ: Ενημέρωση για επιχειρηματικές ευκαιρίες στο Ουζμπεκιστάν
Οι δυνατότητες της επιχειρηματικής συνεργασίας με το Ουζμπεκιστάν και οι ευκαιρίες που υπάρχουν στη συγκεκριμένη χώρα για τις ελληνικές επιχειρήσεις, θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), το Γενικό Προξενείο του Ουζμπεκιστάν στην Αθήνα, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Ουζμπεκιστάν και η Εταιρεία European Profiles A.E.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη), στις 10 το πρωί και εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Management Training Programme (MTP) - Capacity Building for SME Management in Uzbekistan», που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί να απευθύνει χαιρετισμό ο υφυπουργός Οικονομίας του Ουζμπεκιστάν, ενώ ο γενικός πρόξενος της χώρα Ολίμ Κασίμοβ θα αναφερθεί στο σημερινό Ουζμπεκιστάν και τις ελληνοουζμπέκικες οικονομικές και πολιτιστικές σχέσεις. «Ουζμπεκιστάν, οικονομική ανάπτυξη και δυνατότητες συνεργασίας με επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης» θα είναι το θέμα που θα αναπτύξει η Nazira Dadakhanova εκ μέρους του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Ουζμπεκιστάν, ενώ στο έργο «Management Training Programme (MTP)» και στο πώς αυτό μπορεί να αποτελέσει πλατφόρμα για την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και ουζμπέκικων επιχειρήσεων θα αναφερθεί ο επικεφαλής της ομάδας έργου, Γρηγόρης Κόντζογλου. Στη δραστηριότητα του Ελληνο-Ουζμπέκικου Συνδέσμου Φιλίας θα αναφερθεί ο πρόεδρός του και επικεφαλής της European Profiles Α.Ε., Δημήτρης Μπακόλας.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα πρέπει να το δηλώσουν άμεσα στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v