Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΒΒΕ: Ικανοποίηση για τη σύσταση Υπηρεσίας Εσωτερικής Επανεξέτασης

Ο ΣΒΒΕ εκφράζει την ικανοποίησή του για την αποδοχή της πρότασής του από τη γενική γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Αικ. Σαββαΐδου, για τη σύσταση «Υπηρεσίας Εσωτερικής Επανεξέτασης» στη Θεσσαλονίκη.

ΣΒΒΕ: Ικανοποίηση για τη σύσταση Υπηρεσίας Εσωτερικής Επανεξέτασης

Με ικανοποίηση η διοίκηση του ΣΒΒΕ ενημερώθηκε για την αποδοχή της πρότασής της, από τη γενική γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Αικ. Σαββαΐδου, για τη σύσταση «Υπηρεσίας Εσωτερικής Επανεξέτασης», στη Θεσσαλονίκη.

Η κ. Σαββαΐδου, σε ανακοίνωσή της εχθές, υπογράμμισε ότι, εκτός από τη σύσταση νέας Εποπτείας, επεκτάθηκε η ελεγκτική ικανότητα των ελεγκτικών κέντρων ΚΕΜΕΠ και ΚΕΦΟΜΕΠ με τη δημιουργία αποκεντρωμένων τμημάτων στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση της διοίκησης του ΣΒΒΕ με τον υφυπουργό Οικονομικών, Γ. Μαυραγάννη και τη γενική γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Αικ. Σαβαϊδου, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014, ένα από τα θέματα του υπομνήματος που κατατέθηκε ήταν: «Σύσταση «Υπηρεσίας Εσωτερικής Επανεξέτασης», στη Θεσσαλονίκη.

Όπως σημειώνει ο ΣΒΒΕ, «η αποκέντρωση υπηρεσιών θα πρέπει να αποτελέσει άμεση προτεραιότητα της Κυβέρνησης, διότι συντελεί αποφασιστικά, όχι μόνο στη μείωση του κόστους, αλλά και στην γενικότερη περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v