Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόγραμμα επιμόρφωσης στελεχών επιχειρήσεων από το ΕΒΕΘ

Πρόκειται για έναν κύκλο τεσσάρων θεματικών κλάδων επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, με διάρκεια έκαστου 20 ακαδημαϊκές ώρες. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν στο ΕΒΕΘ το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014.

Πρόγραμμα επιμόρφωσης στελεχών επιχειρήσεων από το ΕΒΕΘ
Για 16η συνεχή χρονιά το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων του νομού Θεσσαλονίκης λόγω της μεγάλης αποδοχής που έτυχε το συγκεκριμένο πρόγραμμα τα προηγούμενα χρόνια.

Πρόκειται για έναν κύκλο τεσσάρων θεματικών κλάδων επιχειρηματικού ενδιαφέροντος στην κατάρτιση του οποίου οι διοργανωτές έλαβαν υπόψη τους όλες τις παρατηρήσεις που έγιναν κατά την περσινή χρονιά από τους καταρτισθέντες, προκειμένου το πρόγραμμα να προσαρμοστεί στις ανάγκες των επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΘ.

Οι κλάδοι είναι ανεξάρτητοι μεταξύ τους και η διάρκεια του καθενός είναι 20 ακαδημαϊκές ώρες. Οι παραδόσεις θα γίνονται από καθηγητές Πανεπιστημίου και πεπειραμένους συμβούλους επιχειρήσεων τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στον 3ο όροφο του κτιρίου του ΕΒΕΘ, στην Πλατεία Μοριχόβου 1, στα Λαδάδικα.

Η επιτυχής παρακολούθηση κάθε κλάδου οδηγεί σε απόκτηση αντίστοιχου πιστοποιητικού κατάρτισης (μέγιστος αριθμός ωρών απουσίας: 4).

Το κόστος συμμετοχής σε κάθε κλάδο των 20 ωρών είναι 120 ευρώ για τα μέλη του ΕΒΕΘ και 150 ευρώ για τα μη μέλη, ενώ για τον κλάδο Δ (διαρκείας 28 ωρών) η χρέωση είναι 160 ευρώ για τα μέλη και 200 για τα μη μέλη. Σημειώνεται ότι τα Σεμινάρια μπορούν να ενταχθούν, με μέριμνα της επιχείρησης, στο πρόγραμμα 0.45 του ΟΑΕΔ.

Οι κλάδοι του νέου προγράμματος σεμιναρίων και οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους είναι οι εξής:

-Κλάδος Α. Επιβίωση & κερδοφορία: αποτέλεσμα επιτυχημένων πωλήσεων και εισπράξεων (19 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου 2014).

-Κλάδος Β. Management αλλαγών (8-22 Δεκεμβρίου 2014).

-Κλάδος Γ. Business Plan & Νόμοι Επιχορήγησης της Επιχειρηματικότητας (12-26 Ιανουαρίου 2015).

-Κλάδος Δ. Τεχνικές διαπραγματεύσεων και πωλήσεων (12 Ιανουαρίου-2 Φεβρουαρίου 2015).

Για την αναλυτική παρουσίαση κάθε κλάδου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ, στις ενότητες «Σημαντικά θέματα» και «Σεμινάρια», σε ομότιτλες ανακοινώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στο ΕΒΕΘ, στα τηλ. 2310370120 ή 2310370132. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν στο ΕΒΕΘ το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v